Duurzame & unieke geveloplossingen

Eerste indrukken zijn belangrijk

Er zijn veel dingen in het leven die je steeds opnieuw kunt doen. Een eerste indruk maken hoort daar niet bij. Eerste indrukken blijven – dit geldt ook voor een gebouw of een huis. 

GEVELBEKLEDING VAN ARCHITILE FACADE SOLUTIONS

Beschikbaar in verschillende soorten, formaten, kleuren en stijlen. Onze milieuvriendelijke dak- en geveloplossingen beschermen elk gebouw
tegen de elementen. Gevelbekleding van Architile Facade Solutions zijn uniek, zien er prachtig uit en zijn gemakkelijk te monteren zonder een metselaar.

Vidar ceramic shingle

Smalle keramische stenen die worden geschroefd op een aluminium frame. Beschikbaar in 9 verschillende kleuren met elk een achterzijde die tevens gebruikt kan worden als voorzijde.

Pantheon Nordic

Geïnspireerd door de kleuren van het landschap in Scandinavië én samen met de Colosseum Earth het nieuwste aanbod van Architile. Beschikbaar in 7 unieke kleuren.

Pantheon & Colosseum Earth

Andere kleuren én andere afmetingen onderscheidt de Pantheon & Colosseum Earth van de anderen. Tevens hebben deze de unieke toepassing om zonder schroeven bevestigd te worden aan de gevel.

Temple & arena earth

Temple Earth is een innovatieve serie gevelbekleding, gemaakt met een focus op functie en esthetiek. De gevelsteen valt op door textuur en een rijk gevarieerd kleurenspel.

 

Natural Slate

Hoogwaardig leisteen rechtstreeks gesneden uit steen en tevens één van de meeste milleubewuste materialen ter wereld. Verkrijgbaar in twee varianten

 

Concrete Cover

Betonnen gevelsysteem, licht geventileerd en is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Beschikbaar in vier verschillende opties.

 

Zonnepanelen geïntegreerd in een
gevel of op daken

Zonnepanelen bieden een duurzame methode om eigen elektriciteit op te wekken. De zonnepanelen van Architile zijn exclusief ontwikkeld in samenwerking met de toonaangevende producenten van panelen wereldwijd. Ze worden gemonteerd als eenvoudige “plug and play” -eenheden. Het glas kan worden geproduceerd in een reflecterende versie of met een anonieme matte afwerking.

Ga voor de toekomst

Het gebruik van gevelbekleding wordt steeds populairder. Het geeft talloze voordelen ten opzichte van een klassieke gevel zoals een stenen muur. Vraag daarom een monster hieronder aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.  

ONTVANG MEER INFORMATIE

Vul uw gegevens in om direct de brochure te ontvangen van Architile Facade Solutions met alle informatie over de producten en de vele toepassingen.