Techniek 

Het assortiment bestaat uit de Vidar, Pantheon en de Colosseum. Deze keramische gevelbekleding is ontstaan in Denemarken en maakt ook zijn opwachting in Nederland. De keramische sidings zijn eenvoudig te bevestigen aan de gevel, wat komt door het lichtgewicht ophangsysteem dat bestaat uit 100% anorganische materialen. 

Circulair bouwen

Een aluminium regelwerk vormt de basis van de keramische sidings waarop deze komen te hangen. Dit zorgt er voor dat deze over decennia weer te demonteren zijn en klaar voor hergebruik. Onze producten hebben twee verschillende wijzes waarop deze gehangen kunnen worden.   

Geschroefd 

De Vidar Ceramic Shingle en de Vidar Ceramic XL hebben beide een ophangsysteem die bestaat uit een aluminium regelwerk waarop de Vidar worden geschroefd. Dit is zeer eenvoudig te bevestigen en extreem hoogwaardig.   

Geklikt

De Pantheon Earth en de Colosseum Earth hebben een soortgelijk systeem als de Vidar waarbij een aluminium regelwerk gebruikt wordt. Het grote verschil is dat er geen schroeven gebruikt worden. De ceramische sidings kunnen ‘gewoon’ worden opgehangen. 

Inline 

De Colosseum Earth hebben ten opzichte van de Pantheon en de Vidar de unieke functie om op twee verschillende manieren te worden bevestigd. Deze manier van bevestigen heet ‘Inline’ en in de video hiernaast wordt getoond hoe dit werkt. 

Monster aanvragen 

Om direct een monster aan te vragen kunt u het formulier hiernaast invullen. Voor meerdere monsters kunt u het beste direct contact met ons opnemen zodat we u passend kunnen helpen.