Duurzame 
gevelbekleding

Ga voor elegantie

Traditionele gevels zien we steeds minder én minder. Dit kan te maken hebben met de beschikbaarheid van metselaars, materieel of smaak. Architile biedt keramische gevelbekleding aan die de gevel volledig transformeren. 

Keramische gevelbekleding

Beschikbaar in verschillende formaten, kleuren en stijlen. De keramische gevelbekleding van Architile zorgt ervoor dat de gevel van uw nieuwe project een gehele unieke uitstraling krijgt waarvan men geen genoeg krijgt. 

Vidar ceramic shingle

Smalle keramische stenen die worden geschroefd op een aluminium frame. Beschikbaar in 9 verschillende kleuren met elk een achterzijde die tevens gebruikt kan worden als voorzijde. 

Pantheon Nordic

Geïnspireerd door de kleuren van het landschap in Scandinavië én samen met de Colosseum Earth het nieuwste aanbod van Architile. Beschikbaar in 7 unieke kleuren. 

Pantheon & Colosseum Earth

Andere kleuren én andere afmetingen onderscheidt de Pantheon & Colosseum Earth van de anderen. Tevens hebben deze de unieke toepassing om zonder schroeven bevestigd te worden aan de gevel.  

Ga voor een unieke uitstraling

Het gebruiken van keramische gevelbekleding wordt steeds populairder door de duurzaamheid & de unieke uitstraling die ermee gepaard gaat. Beelden zeggen meer dan woorden, bekijk daarom hiernaast reeds geleverde projecten én oordeel zelf. 

Vraag direct een monster aan 

Klik op één van de knoppen hieronder om informatie op te vragen of direct een monster aan te vragen. Wij helpen u graag met vraagstukken of om even mee te denken waar nodig.  

Vraag hier uw monster aan