Innovatieve zonnepalen en gevelbekleding
Innovatieve zonnepalen en gevelbekleding

Eén van de populairste manieren om zelf energie op te wekken zijn zonnepanelen. Zo vermindert u het energieverbruik én wordt het energielabel op uw woning verbeterd. Toch wil niet iedereen grote, opzichtige panelen op hun dak hebben. Daarom hebben wij het mogelijk gemaakt om zonnecellen in onze gevels te verwerken. Dit zorgt voor een geïntegreerde, stijlvolle oplossing.

De panelen zijn exclusief ontwikkeld in samenwerking met de grootste producenten van zonnecellen en -panelen. De zonnepanelen zijn uitgerust met een eenvoudige plug-and-play oplossing, waardoor u ze simpel kunt aansluiten. 

Specifiek op maat

De panelen worden op maat gemaakt en zijn beschikbaar voor verschillende gevelsystemen. Om ervoor te zorgen dat de panelen goed in hun omgeving opgaan, is de hoogte van de gevelbekleding en de zonnecellen gelijk. U kunt kiezen tussen een lichtreflecterende of onopvallende matte uitvoering. Beide soorten zonnecellen blijven onder de glans 10, dat wil zeggen dat de schittering van het glas geen overlast verzorgt.

De panelen kunnen als designelementen in de volgende gevelsystemen worden ingebouwd

Vidar, een modern gevelsysteem. Ze worden geproduceerd uit Westerwaldklei, één van ‘s werelds beste klei grondstoffen. Na het bakken ontstaat er een prachtige diversiteit in het kleurenspel in elke individuele kleur. De serie is verkrijgbaar in negen prachtige tegel kleuren die allemaal twee verschillende oppervlakte-opties hebben. 

Colosseum Earth, een innovatie serie. Ze zijn gemaakt met een focus op functie en esthetiek. De gevelbekleding valt op door textuur en een rijk gevarieerd kleurenspel. Colosseum Earth wordt niet geschroefd maar geklikt in de achterconstructie. Zeer circulair en duurzaam 

Concrete Cover, een gevelsysteem met in Denemarken geproduceerde tegels uit beton. De gevelsteen is gemaakt van natuurlijke materialen, zoals zand grind en water. De Concrete Cover serie is verkrijgbaar in vier prachtige kleuren die een eenvoudige en minimalistische uitstraling geven. 

Verminder uw afhankelijkheid

Door zelf energie op te wekken door middel van Solar zonnepanelen, wordt de CO2-uitstoot verminderd. Maar misschien nog wel belangrijker: de noodzaak om energie te kopen wordt verminderd. 


Vraag direct een monster aan 

Klik op één van de knoppen hieronder om informatie op te vragen of direct een monster aan te vragen. Wij helpen u graag met vraagstukken of om even mee te denken waar nodig.  

Vidar ceramic shingle

Smalle keramische stenen die worden geschroefd op een aluminium frame. Beschikbaar in 9 verschillende kleuren met elk een achterzijde die tevens gebruikt kan worden als voorzijde. 

Pantheon Nordic

Geïnspireerd door de kleuren van het landschap in Scandinavië én samen met de Colosseum Earth het nieuwste aanbod van Architile. Beschikbaar in 7 unieke kleuren. 

Pantheon & Colosseum Earth

Andere kleuren én andere afmetingen onderscheidt de Pantheon & Colosseum Earth van de anderen. Tevens hebben deze de unieke toepassing om zonder schroeven bevestigd te worden aan de gevel.