Duurzame 
gevelbekleding VAN ARCHITILE FACADE SOLUTIONS

 

Ga voor elegantie met gevelbekleding van Architile

Traditionele gevels zien we steeds minder én minder. Dit kan te maken hebben met de beschikbaarheid van metselaars, materieel of smaak. Architile biedt gevelbekleding aan die de gevel volledig transformeren. 

gevelbekleding in verschillende vormen

Beschikbaar in verschillende formaten, kleuren en stijlen. De keramische gevelbekleding van Architile zorgt ervoor dat de gevel van uw nieuwe project een gehele unieke uitstraling krijgt waarvan men geen genoeg krijgt. 

Cradle to Cradle Keramische Gevelbekleding

CERAMIC

Keramische gevelbekleding is puur natuur, duurzaam en volledig circulair. Wij bieden meerdere soorten en maten aan die allemaal met een onzichtbare bevestiging worden gemonteerd.

 

Natural Slate

NATURAL SLATE

Hoogwaardig leisteen rechtstreeks gesneden uit steen en tevens één van de meeste milleubewuste materialen ter wereld. Verkrijgbaar in twee varianten.

 

CONCRETE

Betonnen gevelsysteem, licht geventileerd en is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Beschikbaar in vier verschillende opties.

 

Todays buildings
are tomorrows
materials banK

Architile Facade Solutions streeft naar het maken van de juiste keuzes. We doen dit door te communiceren met onze klanten en partners. Wij bieden meerdere vormen gevelbekleding aan die geschikt zijn vrijwel elk type gebouw en omgeving. De natuur vinden we erg belangrijk en daarom zijn onze producten ook Cradle 2 Cradle gecertificeerd. 

Vraag direct ONZE BROCHURE AAN 

Klik op één van de knoppen hieronder om de brochure direct in je mail te ontvangen.

Gevelbekleding met geintegreerde zonnepanelen

Geïntegreerde zonnecellen bieden een duurzame methode om eigen elektriciteit op te wekken. De panelen kunnen worden geïntegreerd als een natuurlijk onderdeel van de gevel.

Solar van Architile zijn exclusief ontwikkeld in samenwerking met de toonaangevende producenten van panelen wereldwijd en worden gemonteerd als eenvoudige “plug and play” -eenheden.

De zonnepanelen kunnen in gewenste en aangepaste kleurvariaties worden geproduceerd. Het glas kan worden geproduceerd in een reflecterende versie of met een anonieme matte afwerking.

Op basis van 20 jaar ervaring op dit gebied analyseren we uw specifieke behoeften en kunnen we u helpen bij het opzetten van een interessante en veilige businesscase.

Zonnepanelen als designelementen kunnen in de volgende Architile gevelsystemen worden gemonteerd:
· Ceramic
· Natural Slate 
· Concrete

ONTVANG DE DIGITALE BROCHURE 

Klik op één van de knoppen hieronder om informatie op te vragen of direct een monster aan te vragen. Wij helpen u graag met vraagstukken of om even mee te denken waar nodig.

[et_bloom_inline optin_id=”optin_2″]