Architile gaat verder onder een nieuwe naam
Architile gaat verder onder een nieuwe naam

Wij hebben ervoor gekozen om onze naam aan te passen naar Architile Facade Solutions. Geen grote verandering, maar wel een belangrijke. Met deze aanpassing is het namelijk in één oogopslag te zien wat wij aanbieden én past dit beter bij ons huidige aanbod van gevelbekleding.

Architile Facade Solution biedt een circulaire geveloplossing, zodat het renoveren of bouwen van een pand nóg groener kan. Dit doen wij door de ‘Cradle to Cradle’ techniek toe te passen, al onze gevelbekleding kan worden hergebruikt zonder waarde te verliezen.

Neem gerust een kijkje onder een van onze producten om meer te zien van Architile Facade Solutions. We hebben meerdere types gevelbleding zoals keramische, beton, natuurleien én solar.

Vraag direct een monster aan 

Klik op één van de knoppen hieronder om informatie op te vragen of direct een monster aan te vragen. Wij helpen u graag met vraagstukken of om even mee te denken waar nodig.  

Vidar ceramic shingle

Smalle keramische stenen die worden geschroefd op een aluminium frame. Beschikbaar in 9 verschillende kleuren met elk een achterzijde die tevens gebruikt kan worden als voorzijde. 

Pantheon Nordic

Geïnspireerd door de kleuren van het landschap in Scandinavië én samen met de Colosseum Earth het nieuwste aanbod van Architile. Beschikbaar in 7 unieke kleuren. 

Pantheon & Colosseum Earth

Andere kleuren én andere afmetingen onderscheidt de Pantheon & Colosseum Earth van de anderen. Tevens hebben deze de unieke toepassing om zonder schroeven bevestigd te worden aan de gevel.